Skip to content

Cursuri și programe

Certificare

Certified Executive Coach - Program Acreditat (ICF)

Acest program, în cele 21,5 ore de Educație Continuă (CCE), vă va dezvolta competențele și practicile de coaching executiv, reunind o varietate de teorii și modele psihologice, cunoștințe de business și abilități de coaching.

Sesiuni inviduale

Positive Psychology Coaching

Sesiuni individuale în care știința psihologiei pozitive este tradusă în tehnici de coaching pentru a te susține în atingerea obiectivelor tale profesionale.

Myers Briggs Type Indicator®

Sesiuni individuale pentru identificarea tipului de personalitate folosind unul dintre cele mai populare instrumente din lume, Myers-Briggs Type Indicator®.

Cursuri

Introduction in Positive Psychology

Explorează teoriile și studiile care stau la baza științei psihologiei pozitive și descoperă cele mai utile intervenții pentru a-ți crește starea de bine și satisfacția în viață.

The Resilience toolbox

Un program ce îți oferă oportunitatea de a învăța despre ce înseamnă a fi rezistent în fața provocărilor, oferind instrumente pe care le poți folosi pentru a lucra cu percepțiile și credințele tale care îți limitează potențialul.

Guide to Character Strengths

Ce te diferențiază de ceilalți și te face unic în ceea ce faci și ești? Ai vrea să știi cum îți poți folosi punctele tale forte de caracter pentru a îmbunătăți viață ta și a celorlalți?

Programe

Authentic Leadership Program

Descoperă ce este unic la tine și cum te poți diferenția. Învață cum să fi un leader autentic care inspiră și mobilizează oameni, care își urmărește valorile și își atinge obiectivele pe care și le dorește.

Great at Work Program

Un program creat pentru a te susține în a descoperi și atinge jobul mult visat, în care identitatea ta se combină cu pasiunea și perseverența, pentru a genera performanțe de top.

High Performance Program

Descoperă cum poți atinge succesul profesional într-un program care pune accent pe autenticitate, pasiune în ceea ce faci și dezvoltarea relațiilor de calitate.

Puteți lua un prim contact cu noțiunile ce fac subiectul celor de mai sus, participând la workshop-urile pe care le organizez GRATUIT în sistem open.

Pentru mai multe detalii mă puteți contacta utilizând oricare dintre metodele de mai jos:

Luni - Vineri 9:00 - 17:00pm
Andreea_9406-low-resolution-removebg-preview-min